Cheesecake με crumble

Υλικά
  • 150 γρ. Σιρόπι Φράουλας ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τζησκέικ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα

YΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ CRUMBLE

  • 120 γρ. (1 1/3 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκι πούδρα
  • 120 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 120 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ακατέργαστη Ζάχαρη Fytro
  • 120 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 Πλάκα Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση


Χτυπάτε όλα τα υλικά για το crumble στο φτερό του μίξερ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Πλάθετε το μίγμα να γίνει μπάλα και το βάζετε στη συντήρηση μέχρι να παγώσει καλά. Μόλις παγώσει το κόβετε σε 7-8  μεγάλα κομμάτια.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 ° C αέρα και ψήνετε για 20΄. Τρίβετε τα crumble μπισκότα σε χοντρά κομμάτια.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε.
Σε ένα μεγάλο μπολ στρώνετε τα μισά κομμάτια crumble, τη μισή  κρέμα, τα υπόλοιπα  crumble και την υπόλοιπη κρέμα και από πάνω τρίβετε λίγη Πλάκα Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ.

Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies