Παγωτό cheesecake

Υλικά
  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 550 ml (2¾ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
  • 1 πακέτο κρέμα τυρί
  • Ξύσμα από μισό λεμόνι
  • Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ για το γαρνίρισμα
  • Φρούτα για την διακόσμηση
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Παγωτό Παρφέ Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε το τυρί και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε.
Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και την απλώνετε σε μία φόρμα με διάμετρο 26-28 εκατοστά.
Απλώνετε το μισό παγωτό.
Λιώνετε την κουβερτούρα που περιέχεται στη συσκευασία παγωτού και την απλώνετε σε γραμμές πάνω από το παγωτό.
Βάζετε από πάνω το υπόλοιπο παγωτό και γαρνίρετε την επιφάνεια με το Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ και τα φρούτα της αρεσκείας σας. 

 

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies