Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας 500 ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι όμως να πήξει).
Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη ζάχαρη άχνη και προσθέτετε το γιαούρτι και το ρούμι.
Κόβετε σε μικρά κομματάκια την κομπόστα βερίκοκο.
Μοιράζετε σε 10-12 μπολ την κρέμα και την αφήνετε 1 ώρα να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέτετε τα κομμάτια του φρούτου και το Φρουί Ζελέ που έχει ήδη κρυώσει αλλά δεν έχει πήξει.
Προαιρετικά στη βάση του μπολ μπορείτε να βάλετε τριμμένο μπισκότο.