Τάρτα αμυγδάλου με Φρουκτόζη Fytro και ανανά

Υλικά
  • 200 γρ. Πίτυρο Βρώμης Fytro
  • 100 γρ. αμύγδαλο φιλέ
  • 2 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 κρόκοι αυγού
  • 75 ml γάλα
  • 45 ml κρέμα γάλακτος
  • 300 γρ. ανανά κονσέρβα
  • 2 κουτ. γλυκού Φρουκτόζη Fytro
  • 30 ml ρούμι
  • 50 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
  • λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη για επάλειψη
Εκτέλεση

Τρίβετε τα αμύγδαλα πολύ ψιλά με το Πίτυρο Βρώμης Fytro σε ένα μίξερ. Σε ένα βαθύ σκεύος τα τοποθετείτε μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Στραγγίζετε τον χυμό από τον ανανά και τον ανακατεύετε με το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη Φρουκτόζη Fytro. Ρίχνετε και τους κρόκους, το ποτό και τα ανακατεύετε όλα μαζί. Προσθέτετε τα υγρά στο μίγμα με το πίτυρο και χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να γίνει ένα σφιχτό μίγμα. Σε μια φόρμα τοποθετείτε λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη, βάζετε τις φέτες ανανά και τις σκεπάζετε με τον χυλό. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C για 30 λεπτά.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies