Λιώνετε, χωρίς να κάψει, το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο ή τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και τα χτυπάτε με σύρμα για 1 λεπτό. Προσθέτετε ένα- ένα τα αυγά, το γάλα και τη βανίλια ή το ξύσμα. Προσθέτετε τη Φαρίνα ανακατεύοντας ελαφρά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Βάζετε το μίγμα του κέικ σε μία στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 27 εκατοστών ή σε 2 μικρότερες στρογγυλές διαμέτρου 22 εκατοστών ή σε 2 μακρόστενες διαστάσεων 23x13 εκατοστών. Ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα. Αφήνετε τα κέικ να κρυώσουν στις φόρμες για 10 λεπτά. Ύστερα τα βάζετε σε πιατέλα και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.