Κρέμα Άνθος Αραβοσίτου με φράουλες

Υλικά
  • 1 Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • φράουλες
  • Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ (για γαρνιτούρα)
Εκτέλεση

Ένα υπέροχο και γρήγορο γλυκό για τις ξαφνικές μας υπογλυκαιμίες. Παρασκευάζετε την κρέμα ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στο Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ. Κόβετε και σερβίρετε τις φράουλες σε μπολάκια, αφού τις έχετε πλύνει και στεγνώσει καλά. Περιμένετε να κρυώσει η κρέμα και την περιχύνετε πάνω από τις φράουλες σε κάθε μπολάκι.  Μπορείτε να γαρνίρετε με Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.

Συνταγή από: Δήμητρα Δαλιάνη

​*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα. 

Χρόνος εκτέλεσης: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies