Tούρτα με Φρουί Ζελέ ρόδι και εσπεριδοειδή

Υλικά

Υλικά για τη βάση 
​ • 1 φάκελος (190 γρ.) Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ  
• 100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
                                                                     
Υλικά για την πρώτη στρώση
• 1 φάκελος (100 γρ.) Φρουί Ζελέ με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ
• 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) χυμός πορτοκάλι
• 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) χυμός γκρέιπφρουτ
• 1 κεσεδάκι (200 γρ.) γιαούρτι 2% λιπαρά

Υλικά για τη δεύτερη στρώση
• 1 φάκελος (100γρ.) Φρουί Ζελέ με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ
• 250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) χυμό πορτοκάλι
• 250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) χυμό γκρέιπφρουτ

Εκτέλεση

Λιώνετε το βούτυρο και το προσθέτετε στο Τριμμέμο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Απλώνετε το μπισκότο πιέζοντας ελαφρώς με το πίσω μέρος του κουταλιού σε τσέρκι 20-22 εκατοστά.
Για τη πρώτη στρώση, αφήνετε τους χυμούς να πάρουν μία βράση και αραιώνετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Φρουί Ζελέ με γεύση ρόδι ΓΙΩΤΗΣ.
Αποσύρετε από τη φωτιά και αφού κρυώσει λίγο, προσθέτετε το γιαούρτι αναμιγνύοντας καλά.
Λίγο πριν πήξει, το απλώνετε πάνω στο μπισκότο και τοποθετείτε στο ψυγείο.
Για τη δεύτερη στρώση, βράζετε το χυμό πορτοκάλι και προσθέτετε έναν φάκελο Φρουί Ζελέ με γεύση ρόδι.
Προσθέτετε το χυμό γκρέιπφρουτ κρύο και απλώνετε επάνω στην πρώτη στρώση αφού πήξει πολύ καλά. Μπορείτε να διακοσμήσετε με σπόρους από ρόδι.
Tip:
Η συνταγή μπορεί να γίνει και σε ποτήρια με διακόσμηση φράουλας ή άλλου φρούτου της αρεσκείας σας. Μπορείτε να προσθέσετε φρούτα της αρεσκείας σας μέσα στις στρώσεις του ζελέ, εκτός από ακτινίδιο και φρέσκο ανανά.
                         

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies