Καθαρίζετε τα μήλα και τα κόβετε σε τέταρτα. Βάζετε σε ατομικές φόρμες τάρτας τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro και λίγο βούτυρο. Τοποθετείτε τα μήλα σε σειρά μέσα στη φόρμα κάνοντας κυκλικά μια βεντάλια. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C μέχρι να μαραθούν τα μήλα. Ανοίγετε τη σφολιάτα και κόβετε δίσκους στην ίδια διάσταση με τις φόρμες. Τοποθετείτε τη σφολιάτα πάνω από τα μήλα και κάνετε μερικές τρύπες με ένα πιρούνι. Αφήνετε να ψηθούν μέχρι να πάρει χρώμα η σφολιάτα. Αναποδογυρίζετε την ψημένη τάρτα χτυπάτε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και γαρνίρετε στο κέντρο κάθε τάρτας. Τέλος τοποθετείτε λίγα φύλλα μέντας για ντεκόρ.
Τάρτα μήλου με Μαύρη Ζάχαρη Fytro
Υλικά
- 5 μήλα
- 1 πακέτο σφολιάτα
- 160 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
- 80 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 50 ml κονιάκ
- 120 γρ. κρέμα γάλακτος για το γαρνίρισμα
- λίγη φρέσκια μέντα για το ντεκόρ
Εκτέλεση
Υλικά
- 5 μήλα
- 1 πακέτο σφολιάτα
- 160 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
- 80 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 50 ml κονιάκ
- 120 γρ. κρέμα γάλακτος για το γαρνίρισμα
- λίγη φρέσκια μέντα για το ντεκόρ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους