Χτυπάτε στο μίξερ το ΓΙΩΤΗΣ Crème, το τυρί, τη ζάχαρη άχνη και το κονιάκ, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα μπισκότα σε κομματάκια και την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ λιωμένη, ανακατεύετε και αδειάζετε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα στην οποία έχετε απλώσει εσωτερικά μεμβράνη. Στρώνετε καλά και βάζετε τον κορμό στην κατάψυξη να παγώσει.
Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.
Κορμός με ΓΙΩΤΗΣ Crème
Υλικά
- 1 κουτί ΓΙΩΤΗΣ Crème
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 15 γρ. (1 κουτ. σούπας) ζάχαρη άχνη
- 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) κονιάκ
- 250 γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη
- 250γρ. (2 πλάκες) Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί ΓΙΩΤΗΣ Crème
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 15 γρ. (1 κουτ. σούπας) ζάχαρη άχνη
- 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) κονιάκ
- 250 γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη
- 250γρ. (2 πλάκες) Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους