Τρίχρωμο γλύκισμα με Panna Cotta

Υλικά
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Aνανά ΓIΩTHΣ
  • 1 κουτί Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓIΩTHΣ 
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το αδειάζετε σε μία φόρμα διαμέτρου 24 εκατοστών περίπου και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο. Ετοιμάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, την αφήνετε να κρυώσει, απλώνετε τα 2/3 της κρέμας πάνω στο παγωμένο ζελέ και τη βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει λίγο. Στην υπόλοιπη κρέμα προσθέτετε το Σιρόπι με γεύση φράουλα, ανακατεύετε, την απλώνετε πάνω στην παγωμένη Panna Cotta και βάζετε την φόρμα στο ψυγείο. Ετοιμάζετε το  Φρουί Ζελέ με γεύση Aνανά ΓIΩTHΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το αφήνετε να κρυώσει και το ρίχνετε πάνω από την παγωμένη κρέμα. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο να παγώσει. Ξεφορμάρετε το γλύκισμα βυθίζοντας τη φόρμα σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και σερβίρετε.
 

*Η Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies