Ψήνετε τα αμύγδαλα στον φούρνο. Λιώνετε τη μία πλάκα Κουβερτούρας, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει. Κόβετε μικρά κομματάκια, τα απλώνετε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα βάζετε στην κατάψυξη να παγώσουν καλά. Λιώνετε τη δεύτερη Κουβερτούρα και βυθίζετε τα βραχάκια, ώστε να επικαλυφθούν με σοκολάτα. Τα βγάζετε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, τα βάζετε στο ταψί και μετά στο ψυγείο να παγώσουν.
Βραχάκια σοκολάτας με αμύγδαλα
Υλικά
- 2 Πλάκες Κουβερτούρα με Stevia ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) φυστικοβούτυρο ή ταχίνι
- 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) μέλι
- 100 γρ. αμύγδαλο ολόκληρο άσπρο, ανάλατο
- 2 γρ. αλάτι Ιμαλαίων (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Υλικά
- 2 Πλάκες Κουβερτούρα με Stevia ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) φυστικοβούτυρο ή ταχίνι
- 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) μέλι
- 100 γρ. αμύγδαλο ολόκληρο άσπρο, ανάλατο
- 2 γρ. αλάτι Ιμαλαίων (προαιρετικά)
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους