Μους πραλίνας με φουντούκια

Υλικά
  • 3 πλάκες Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 80 γρ. (4 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη 
  • ½  φλιτζ. τσαγιού φουντούκια ανάλατα
Εκτέλεση

Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε μπαιν μαρί.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτετε τη λιωμένη κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε.
Λιώνετε το βούτυρο, προσθέτετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε και μοιράζετε σε 6-8 ατομικά μπολάκια ή ποτήρια. Πιέζετε ελαφρά και μοιράζετε από πάνω την κρέμα με τη βοήθεια ενός κορνέ.
Γαρνίρετε με κομματάκια φουντουκιού.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους