Κόβετε το κοτόπουλο σε κομματάκια ή το αφήνετε σε φιλέτο και το σοτάρετε στο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τις πιπεριές ψιλοκομμένες και σβήνετε με το κρασί.
Προσθέτετε τον ζωμό, την κρέμα γάλακτος και το εστραγκόν και σιγοβράζετε για 20-25 λεπτά.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και λίγη από την σάλτσα του κοτόπουλου και ανακατεύετε.
Σερβίρετε το κοτόπουλο με τον έτοιμο Πουρέ Πατάτας.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.