Χτυπάτε στο μίξερ το Μίγμα Β από το Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ με τους κρόκους των αυγών, το βούτυρο, τη μαργαρίνη, το γάλα, την πούδρα του καρυδιού, τη φρυγανιά, το γαρύφαλλο και την κανέλα μέχρι να αφρατέψουν. Χτυπάτε τα ασπράδια με το γλυκαντικό σε μαρέγκα.
Προσθέτετε τη μαρέγκα και τα χοντροκομμένα καρύδια στο μίξερ και ανακατεύετε ελαφριά με ένα κουτάλι. Αδειάζετε το μίγμα σε 2 στρογγυλά ταψάκια διαμέτρου 25 εκατοστών ή σε ένα ορθογώνιο διαστάσεων 23 x 33 εκατοστών. Ψήνετε για 45 λεπτά στο αέρα στους 150°C και 15 λεπτά στους 180°C. Αφήνετε την καρυδόπιτα να κρυώσει. Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτετε το Σιρόπι με γεύση σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ και 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) νερό και το αφήνετε να πάρει μια βράση. Προσθέτετε το ζεστό σιρόπι στο κρύο γλύκισμα.