Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150°C στον αέρα.
Σε ένα μίξερ προσθέτετε και χτυπάτε τη μαργαρίνη μαζί με το ελαιόλαδο, τα αυγά, το Μπέικιν Πάουντερ, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και τον χυμό πορτοκάλι. Έπειτα, ρίχνετε το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ με το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βανίλια, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Αδειάζετε το μίγμα σε μια μακρόστενη βουτυρωμένη φόρμα μήκους 30 εκατοστών και ψήνετε στους 150°C αέρα για 45 λεπτά.