Βράζουμε τις Μαρμελάδες Φράουλα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ για 5’ σε μέτρια θερμοκρασία σε κατσαρολάκι μαζί με το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, αραιωμένο με τις 4 κ.σ. νερό. Όταν είναι έτοιμες, αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις τους ή 150°C αέρα. Προσθέτετε στο μίξερ το βούτυρο, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, το αυγό, το γάλα και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ. Έπειτα, ρίχνετε Αλεύρι για Όλες της Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη βανίλια και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Τυλίγετε τη ζύμη σε μια μεμβράνη και την αφήνετε για λίγο στο ψυγείο.
Κρατάτε το 1/3 της ζύμης στην άκρη και με την υπόλοιπη ανοίγετε φύλλο. Μετά, το τοποθετείτε σε ταψάκι ή φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24 εκατοστών, καλύπτοντας και τα πλαϊνά τοιχώματα.
Στη συνέχεια, προσθέτετε τις βρασμένες μαρμελάδες, πλάθετε την υπόλοιπη ζύμη σε κορδόνια, τα οποία τοποθετείτε σταυρωτά πάνω στην τάρτα. Αλείφετε με έναν κρόκο αυγού και πασπαλίζετε με το ψιλοκομμένο αμύγδαλο. Ψήνετε στους 200°C στις αντιστάσεις τους ή 150°C αέρα, μέχρι να ροδίσει η τάρτα. Την αφήνουμε να κρυώσει και την βάζουμε στο ψυγείο!