Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160°C.
Προσθέτετε στο μίξερ το ηλιέλαιο, τα αυγά. Έπειτα, ρίχνετε το ξύσμα πορτοκαλιού, το γιαούρτι και το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ. Χτυπάτε για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια, κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, τα προσθέτετε στο μίξερ και ανακατεύετε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Κρατάτε το 1/3 της ζύμης στην άκρη και ρίχνετε το υπόλοιπο σε μια καλά βουτυρωμένη στρογγυλή φόρμα κέικ διαμέτρου 24 εκατοστών. Προσθέτετε το κοσκινισμένο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ στο 1/3 της ζύμης που φυλάξατε προηγουμένως και ανακατεύετε.
Ρίχνετε τη ζύμη του κακάο στη φόρμα και με ένα πιρούνι το ενσωματώνετε στην πρώτη με σπειροειδή κίνηση.
Ψήνετε για 40-45 λεπτά στους 160°C.
Αν θέλετε, πασπαλίζετε το έτοιμο κέικ με λίγο Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ.