Soft cookies σοκολάτας με Garni

Υλικά
  • 300 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη 
  • 300 γρ. (1 1/2  φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro 
  • 10 γρ. (1/2 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 βανίλια
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 αυγά
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
  • 200 ml γάλα
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Βάζετε στο μίξερ το βούτυρο, τη μαργαρίνη, την Καστανή Ζάχαρη Fytro, το αλάτι και χτυπάτε με το φτερό μέχρι να  αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Σε ένα μπολ κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ  με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτετε το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Τα προσθέτετε στο μίξερ μαζί με τη βανίλια και ανακατεύετε ελαφριά μέχρι να γίνει μία ομοιογενής ζύμη. Πλάθετε μπαλάκια 12-15 γραμμαρίων, και τα τοποθετείτε σε ταψί. Προσθέτε την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ στην επιφάνεια σε κάθε cookie. Ψήνετε σε προθερμασμένο  φούρνο στους 180°C για περίπου 10-12 λεπτά.
Ετοιμάζετε το περιεχόμενο του ενός φακέλου Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το βάζετε σε σακούλες κορνέ με οποιοδήποτε σχήμα μύτης της αρεσκείας σας.
Μόλις κρυώσουν τα soft cookies ξεκινάτε το γαρνίρισμά τους βάζοντας στη μια πλευρά των soft cookies με το έτοιμο Garni και αμέσως το επόμενο soft cookie κολλώντας το πάνω στο Garni. Tα βάζετε για 5 λεπτά στο ψυγείο και μετά μπορείτε να τα σερβίρετε.

 

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies