Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με μπαχαρικά

Υλικά
  • 330 γρ. (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
  • 135 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
  • 10 γρ. (2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 αυγά
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) κανέλα
  • 3 γρ. (1 κουτ. γλυκού) γαρύφαλλο
  • 3 γρ. (1 κουτ. γλυκού) μοσχοκάρυδο 
  • 1 γρ. πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση

Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τα αυγά στο μίξερ και χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να αποκτήσουν μια αμμώδη υφή. Προσθέτετε τα αυγά και ζυμώνετε μέχρι να γίνει η ζύμη ομοιόμορφη και την αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει. Ανοίγετε με τον πλάστη φύλλο 4-5 mm και κόβετε σε διάφορα σχήματα.
Επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσει η ζύμη. Ψήνετε στους 170°C για 15-17 λεπτά.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους