Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τα αυγά στο μίξερ και χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να αποκτήσουν μια αμμώδη υφή. Προσθέτετε τα αυγά και ζυμώνετε μέχρι να γίνει η ζύμη ομοιόμορφη και την αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει. Ανοίγετε με τον πλάστη φύλλο 4-5 mm και κόβετε σε διάφορα σχήματα.
Επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσει η ζύμη. Ψήνετε στους 170°C για 15-17 λεπτά.
Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με μπαχαρικά
Υλικά
- 330 γρ. (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
- 135 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 10 γρ. (2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 2 αυγά
- 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) κανέλα
- 3 γρ. (1 κουτ. γλυκού) γαρύφαλλο
- 3 γρ. (1 κουτ. γλυκού) μοσχοκάρυδο
- 1 γρ. πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση
Υλικά
- 330 γρ. (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
- 135 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 10 γρ. (2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 2 αυγά
- 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) κανέλα
- 3 γρ. (1 κουτ. γλυκού) γαρύφαλλο
- 3 γρ. (1 κουτ. γλυκού) μοσχοκάρυδο
- 1 γρ. πιπέρι μαύρο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους