Ανακατεύετε στο μίξερ τα αυγά, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη, το βούτυρο, το ρόφημα αμυγδάλου, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και τη βανίλια. Αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για 15-20 λεπτά και, έπειτα, φτιάχνετε τις βάφλες στη βαφλιέρα, λαδώνοντας ή βουτυρώνοντας κάθε φορά τη μηχανή. Μπορείτε να σερβίρετε με μέλι, παγωτό ή Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ.
Βάφλες με ρόφημα αμυγδάλου
Υλικά
- 4 αυγά
- 125 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 50 ml (2 1/2 κουτ. σούπας) μαργαρίνη λιωμένη
- 300 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα αμυγδάλου
- 15 γρ. (3 κουτ. γλυκού) Grand Marnier
- 10 γρ. (2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
Υλικά
- 4 αυγά
- 125 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 50 ml (2 1/2 κουτ. σούπας) μαργαρίνη λιωμένη
- 300 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα αμυγδάλου
- 15 γρ. (3 κουτ. γλυκού) Grand Marnier
- 10 γρ. (2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 1 βανίλια
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους