Χτυπάτε στο μίξερ τη φυτική μαργαρίνη, με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το Γλυκαντικό σε Σκόνη από stevia Sweet & Balance για 2-3 λεπτά. Θρυμματίζετε τη μισή ποσότητα από τα μπισκότα και τα υπόλοιπα τα κόβετε σε μικρά κομμάτια με το χέρι, Προσθέτετε στο μίξερ όλα τα μπισκότα, την καρυδόψιχα, το κονιάκ και χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα. Απλώνετε το μίγμα σε ένα κομμάτι λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο και σχηματίζετε ένα μακρόστενο ρολό. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο να παγώσει. Εάν θέλετε προσθέτετε από πάνω τα σπασμένα καρύδια.
Μωσαϊκό
Υλικά
- 20 γρ. (3 κοφτές κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 5 γρ. (10 κοφτά κουτ. γλυκού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε Σκόνη από Stevia Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
- 125 γρ. (5 κουτ. σούπας) φυτική μαργαρίνη
- 150 γρ. μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
- 40 γρ. (4 κοφτές κουτ. σούπας) καρυδόψιχα τριμμένη
- 3 κουτ. σούπας κονιακ
- προαιρετικά (4 κοφτές κουτ. σούπας) σπασμένα καρύδια
Εκτέλεση
Υλικά
- 20 γρ. (3 κοφτές κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 5 γρ. (10 κοφτά κουτ. γλυκού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε Σκόνη από Stevia Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
- 125 γρ. (5 κουτ. σούπας) φυτική μαργαρίνη
- 150 γρ. μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
- 40 γρ. (4 κοφτές κουτ. σούπας) καρυδόψιχα τριμμένη
- 3 κουτ. σούπας κονιακ
- προαιρετικά (4 κοφτές κουτ. σούπας) σπασμένα καρύδια
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους