Tούρτα brownie με φουντούκια, κρέμα πραλίνας και ζελέ κεράσι

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies 
  • 3 αυγά
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλστικής με γεύση Πραλίνας ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φακελος Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. κεράσια
  • 1 κομπόστα κεράσια μέτρια
  • 80 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια χοντροκομμένα
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας βάζοντάς το σε στρογγυλό ταψί διαμέτρου 24-26 εκατοστών. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ και την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες των συσκευασιών. Αδειάζετε το Φρουί Ζελέ σε ένα μικρό ταψί και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. Κόβετε το brownies στη μέση και απλώνετε τη μισή κρέμα, τα μισά φουντούκια και το Φρουί Ζελέ που έχει πήξει, σε κομμάτια. Καλύπτετε με την δεύτερη βάση brownies και γαρνίρετε την επιφάνεια με την υπόλοιπη κρέμα πραλίνας, τα φουντούκια και φρέσκα κεράσια.  

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους