Κρέμα γιαουρτιού με λεμόνι και νιφάδες σοκολάτας

Υλικά
  • 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 
  • Χυμό από 2 λεμόνια
  • 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 15 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη άχνη  
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το γιαούρτι, τη ζάχαρη άχνη και το χυμό λεμονιού μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ετοιμάζετε το Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το ανακατεύετε με το γιαούρτι κάνοντας απαλές κινήσεις με μια σπάτουλα. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει για μισή ώρα. Μοιράζετε το μίγμα με τη βοήθεια κορνέ σε ποτήρια ή ατομικά μπολ βάζοντας ενδιάμεσα Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ σε στρώσεις. Πασπαλίζετε την επιφάνεια με κουβερτούρα σε νιφάδες και μία φέτα λεμονιού και σερβίρετε.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους