Τούρτα παγωτό φιστίκι

Υλικά
  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φιστίκια Αιγίνης καθαρισμένα και ανάλατα
  • 30 ml (6 κουτ. σούπας) ηλιέλαιο
  • 125 γρ. (1 πλάκα) Λευκή Σοκολάτα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. φράουλες
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό και το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες των συσκευασιών. Πολτοποιείτε τα φιστίκια με το λάδι και τα ανακατεύετε με το παγωτό, κρατώντας 2 κουταλιές της σούπας και το σιρόπι σοκολάτας που υπάρχει μέσα στη συσκευασία του παγωτού.  
Σε μακρόστενη φόρμα ή φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 26 εκατοστών, στρώνετε το μπισκότο και από πάνω το παγωτό προσθέτοντας λίγες φράουλες κομμένες στη μέση.
Βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη να παγώσει για 3-4 ώρες.
Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με το τριμμένο φιστίκι και τη Λευκή Σοκολάτα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ που έχετε λιώσει σε μπεν μαρί, με την οποία κάνετε γραμμές στην επιφάνεια, και λίγες φράουλες.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους