Κλαμπ σάντουιτς με πραλίνα και μπανάνες

Υλικά
  • 1 φάκελος (100 γρ.) Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα  
  • 1 συσκευασία Πραλίνα Φουντουκιού Caotonic  
  • 2 μπανάνες κομμένες ροδέλες
  • 1 Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
Εκτέλεση

Διαλύετε 4 κουταλιές της σούπας Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό. Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Βάζετε τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σε πιατέλα και τη σιροπιάζετε. Απλώνετε τη μισή ποσότητα Πραλίνας Φουντουκιού Caotonic, τη μία μπανάνα και τη μισή ποσότητα Garni. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και σκεπάζετε με την τρίτη βάση την οποία και σιροπιάζετε. 
Αφήνετε για 20 λεπτά στο ψυγείο να παγώσει και να σταθεροποιηθεί. Κόβετε σε τρίγωνα και γαρνίρετε με το Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies