Τούρτα πραλίνα με βάση από Bran Flakes Fytro και γλάσο

Υλικά

Υλικά για βάση 

  • 210 γρ.  Bran Flakes Fytro
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. Πραλίνα Φουντουκιού Caotonic

Υλικά για τη μους

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 200 γρ. Πραλίνα Φουντουκιού Caotonic
  • 1 φάκελος (100 γρ.) Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 φάκελοι Έτοιμο Γλάσο ΓΙΩΤΗΣ 
Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά για τη βάση και την απλώνετε σε μια στρογγυλή φόρμα ή τετράγωνη με διαστάσεις 20x20 εκατοστά. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ετοιμάζετε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του  κουτιού και το ανακατεύετε με την έτοιμη κρέμα και την Πραλίνα Φουντουκιού Caotonic. Απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βάση και βάζετε το γλύκισμα στην κατάψυξη για 30 λεπτά. Ετοιμάζετε το Έτοιμο Γλάσο ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες των φακέλων και περιχύνετε το γλυκό. Το ξαναβάζετε στο ψυγείο για 15 λεπτά.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies