Muffins με κιμά

Υλικά
  • 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Αλμυρά 
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 90 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο ή ελαιόλαδο
  • 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιος
  • 1/2 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 
  • 1 κουτ. σούπας πελτές τομάτας 
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό 
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα, σοτάρετε τον κιμά στο ελαιόλαδο. Προσθέτετε τον πελτέ τομάτας και το κρεμμύδι και συνεχίζετε το σοτάρισμα. Ρίχνετε το 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και μαγειρεύετε, έως ότου εξατμιστούν τα υγρά. Προετοιμάζετε το Μίγμα για Muffins Αλμυρά σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Μοιράζετε σε 12 βουτυρωμένα και αλευρωμένα ατομικά φορμάκια για muffins μικρή ποσότητα ζύμης, κάνετε ένα βαθούλωμα για να προσθέσετε τον μαγειρεμένο κιμά και συμπληρώνετε με την υπόλοιπη ζύμη που έχετε ετοιμάσει. Αφήνετε να ξεκουραστούν για 10 λεπτά σε ζεστό χώρο. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.
 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies