Μuffins με τυρί και μπέικον

Υλικά
  • 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Αλμυρά 
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 90 ml  (1/2 περίπου φλιτζ. τσαγιού) λάδι                          
  • 15 ml (1 κουτ. σούπας) λάδι (για το σοτάρισμα)
  • 100 γρ. τυρί κίτρινο σε κύβους
  • 150 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο

 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα, σοτάρετε το μπέικον στο ελαιόλαδο. Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Αλμυρά, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Προσθέτετε το τυρί και το σοταρισμένο μπέικον και ζυμώνετε. Μοιράζετε τη ζύμη σε 12 βουτυρωμένα και αλευρωμένα ατομικά φορμάκια για muffins και αφήνετε σε χλιαρό χώρο να φουσκώσουν για 10 λεπτά.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αέρα για 20-25 λεπτά.

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies