Muffins με τυριά και μπέικον

Υλικά
  • 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Αλμυρά 
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 90 ml (1/2 περίπου φλιτζ. τσαγιού) λάδι
  • 75 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φέτα, τριμμένη 
  • 75 γρ. (3/4  φλιτζ. τσαγιού) γκούντα, τριμμένο
  • 150 γρ. (9 φέτες) μπέικον σοταρισμένο
  • Θυμάρι 
  • Σουσάμι (προαιρετικά)
  • 12 τεμάχια ντοματίνια cherry (προαιρετικά)
Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα, σοτάρετε το μπέικον στο ελαιόλαδο. Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Αλμυρά, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Προσθέτετε το τυρί και το σοταρισμένο μπέικον και ζυμώνετε. Μοιράζετε τη ζύμη σε 12 βουτυρωμένα και αλευρωμένα ατομικά φορμάκια για muffins και αφήνετε σε χλιαρό χώρο να φουσκώσουν για 10 λεπτά. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αέρα για 20-25 λεπτά.

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5