Muffins με ντομάτα και ελιές

Υλικά
  • 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Αλμυρά 
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 90 ml (1/2 περίπου φλιτζ. τσαγιού) λάδι
  • 75 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) λιαστή τομάτα, ψιλοκομμένη
  • 85 γρ. ( 2/3 φλιτζ. τσαγιού) ελιές σε ροδέλες
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι 
  • Ρίγανη 

Για το γαρνίρισμα 

  • Ψιλοκομμένες ελιές με λιαστή ντομάτα
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Αλμυρά, σύμφωνα με τις οδηγίες, και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Μοιράζετε τη ζύμη σε 12 βουτυρωμένα και αλευρωμένα ατομικά φορμάκια για muffins και αφήνετε να φουσκώσουν για λίγο σε χώρο ζεστό. Έπειτα, ψήνετε, σύμφωνα με τις οδηγίες. Τέλος, γαρνίρετε με υλικά της αρεσκείας σας.

 

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους