Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτετε το τυρί, το ζαμπόν, την κοσκινισμένη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφρά. Προσθέτετε το γάλα και το πιπέρι, μοιράζετε το μίγμα σε δυο μακρόστενες φόρμες κέικ και ψήνετε στους 170ºC για 35 λεπτά. Το κέικ αυτό τρώγετε ζεστό.
Αλμυρό κέικ αλλαντικών
Υλικά
- 400 γρ.(3 1/3 φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
- 300 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους
- 300 γρ. τυρί κίτρινο τριμμένο
- 6 αυγά
- 2 κουτ.σούπας βούτυρο
- 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά
- 400 γρ.(3 1/3 φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
- 300 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους
- 300 γρ. τυρί κίτρινο τριμμένο
- 6 αυγά
- 2 κουτ.σούπας βούτυρο
- 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- Πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους