Κέικ με καρότο & τζίντζερ

Υλικά
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο 
  • 250 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ  
  • 4 αυγά 
  • 4-5 καρότα τριμμένα  
  • 250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro 
  •  2 κουτ. γλυκού κανέλα
  • 2 κουτ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη 
Εκτέλεση

Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτετε τα μπαχαρικά, το ελαιόλαδο, τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και το τριμμένο καρότο και ανακατεύετε ελαφρά. Μοιράζετε το μίγμα σε δυο φόρμες του κέικ μακρόστενες και ψήνετε στους 170ºC για 45 λεπτά και στους 180ºC για 15 λεπτά .

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους