Αφήνετε το βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, έως ότου μαλακώσει. Σε ένα μπολ προσθέτετε το βούτυρο και το χλιαρό γάλα και διαλύετε καλά τη μαγιά που περιέχεται στη συσκευασία 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας και ένα ακόμα φακελάκι Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας και ζυμώνετε καλά, έτσι ώστε η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική. Αφήνετε τη ζύμη σε ζεστό μέρος (θερμοκρασίας περίπου 37ºC), για 15 λεπτά, σκεπασμένη με πετσέτα ή μεμβράνη. Την βάζετε σε μια μακρόστενη αλευρωμένη φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ºC αέρα για 10 λεπτά. Συνεχίζετε το ψήσιμο στους 170ºC αέρα για ακόμα 20 λεπτά.
Ψωμί τοστ pain de mie
Υλικά
- 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας
- 8 γρ. (1 φακελάκι) Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ
- 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 80 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας
- 8 γρ. (1 φακελάκι) Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ
- 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 80 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους