Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο. Προσθέτετε τον κιμά και συνεχίζετε το σοτάρισμα. Προσθέτετε τον πελτέ, το θυμάρι, τις τομάτες και το νερό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για μία ώρα περίπου, μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ, απλώνετε τον κιμά και από πάνω τον έτοιμο πουρέ πατάτας. Ψήνετε για 35 λεπτά, στους 180°C, και άλλα 10 λεπτά, στο γκριλ.