Χριστουγεννιάτικο trifle με κρέμα και ρόδι

Υλικά

Υλικά για 5-6 ποτήρια ή ατομικά μπολάκια

  • 1 συσκευασία 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτα
  • 1 συσκευασία Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 συσκευασία Φρουί Ζελέ με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 ρόδι καθαρισμένο 
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 αυγό
  • 150 ml (2/3 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
  • 220 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτα, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και ψήνετε σε μια ταρτιέρα με λαδόκολλα διαμέτρου 22-24 εκατοστών, για μισή ώρα. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, και τη βάζετε σε κορνέ. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτοντας το μισό ρόδι. Απλώνετε το Φρουί Ζελέ σε λεπτή στρώση, σε μεσαίο ταψί, ώστε να παγώσει και να μπορείτε να το κόψετε. Ετοιμάζετε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, και το βάζετε σε ένα κορνέ. Κόβετε τα muffins με τη βοήθεια μια μικρής φόρμας σε στρογγυλά κομμάτια, στο μέγεθος του ποτηριού που θα γεμίσετε, και κάθε κομμάτι το κόβετε στη μέση. Βάζετε το ένα κομμάτι στον πάτο του ποτηριού από πάνω, απλώνετε την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής, ένα κομμάτι Φρουί Ζελέ, κομμένο στο μέγεθος του ποτηριού, πάνω από το άλλο κομμάτι muffins, ένα ακόμα κομμάτι Φρουί Ζελέ και τέλος, γαρνίρετε με το Garni  και το υπόλοιπο ρόδι.

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies