Βράζετε τα κάστανα και τα κόβετε σε κομματάκια. Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο και τα προσθέτετε στη λιωμένη κουβερτούρα. Προσθέτετε τα κάστανα, ανακατεύετε και τοποθετείτε το μίγμα στο ψυγείο, για μισή ώρα. Πλάθετε μικρά μπαλάκια. Ανακατεύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, με τη ζάχαρη άχνη. Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, βουτάτε τα σοκολατάκια και τα περνάτε από το μίγμα κακάο και ζάχαρη άχνη.