Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτετε τα αυγά ένα – ένα και συνεχίζετε το χτύπημα για 2-3 λεπτά. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το κονιάκ, το αλάτι, τη βανίλια και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, αφού την έχετε λιώσει, και ανακατεύετε ελαφρά. Ρίχνετε το Κακάο και τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε με μία σπάτουλα. Αδειάζετε το μίγμα σε αλευρωμένη και βουτυρωμένη φόρμα και ψήνετε στους 180°C, για 45 λεπτά περίπου. Αφήνετε να κρυώσει και γαρνίρετε με τη ζάχαρη άχνη, το κακάο και τους ξηρούς καρπούς.