Τάρτα με κρέμα μπαβαρουάζ γιαούρτι και φρουί ζελέ ανανά

Υλικά
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) κρύο γάλα 
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • Φρούτα της αρεσκείας, για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση

Φτιάχνετε τον ένα φάκελο Φρουί Ζελέ Ανανά ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει. Σε μια φόρμα για τούρτα με σούστα Νο 22, αδειάζετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, το οποίο έχετε προετοιμάσει, σύμφωνα με τη βασική συνταγή της συσκευασίας, και στρώνετε καλά με ένα κουτάλι.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τη βασική συνταγή, και προσθέτετε το μισό ζελέ ανανά και το γιαούρτι (εάν θέλετε λιγότερη έντονη γεύση, μπορείτε να βάλετε τη μισή ποσότητα γιαουρτιού). Απλώνετε την έτοιμη κρέμα στην βάση μπισκότου και προσθέτετε από πάνω το υπόλοιπο ζελέ. Γαρνίρετε με κομμάτια κομπόστας ανανά ή φρούτων της αρεσκείας σας (εκτός από ακτινίδια και φρέσκο ανανά). Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο, για 2-3 ώρες.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 4.25/5
Ρυθμίσεις cookies