Τούρτα με κρέμα μπαβαρουάζ και φράουλες

Υλικά
  • 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. φράουλες
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) κρύο γάλα
  • 3-4 κουτ. της σούπας μαρμελάδα φράουλα
  • 2-3 φράουλες, για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση

Σε μία φόρμα για τούρτα με σούστα Νο 20, βάζετε μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ. Τοποθετείτε περιμετρικά της βάσης, κάθετα, φράουλες σε φέτες, έτσι ώστε να καλύψετε όλη την επιφάνεια της φόρμας. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Απλώνετε την έτοιμη κρέμα, καλύπτετε την επιφάνεια με την μαρμελάδα φράουλα και γαρνίρετε με φρέσκιες φράουλες.

Tip:
Για τη βάση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά είτε έναν φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, (φτιαγμένο σύμφωνα με την βασική συνταγή της συσκευασίας του), είτε 100 γραμμάρια σαβαγιάρ, τα οποία έχετε βυθίσει σε 100 ml γάλα με 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 3/5
Ρυθμίσεις cookies