Τούρτα με κρέμα βανίλια και φράουλες

Υλικά
  • 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. φράουλες
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) κρύο γάλα
  • 3-4 κουτ. της σούπας μαρμελάδα φράουλα
  • 2-3 φράουλες, για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση

Σε μία φόρμα για τούρτα με σούστα Νο 20, βάζετε μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ. Τοποθετείτε περιμετρικά της βάσης, κάθετα, φράουλες σε φέτες, έτσι ώστε να καλύψετε όλη την επιφάνεια της φόρμας. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Απλώνετε την έτοιμη κρέμα, καλύπτετε την επιφάνεια με την μαρμελάδα φράουλα και γαρνίρετε με φρέσκιες φράουλες.

Tip:
Για τη βάση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 100 γρ. σαβαγιάρ, τα οποία έχετε βυθίσει σε 100 ml γάλα με 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ.


 

*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 4/5
Ρυθμίσεις cookies