Mousse με γιαούρτι και Garni

Υλικά
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 1 φάκελος (100 γρ.) Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
  • 5 γρ. (1 κουτ. σούπας) λικέρ βύσσινο (προαιρετικά)
  • 250 γρ. γιαούρτι 
  • 2 ροδάκινα κομμένα σε κύβους  
  • 1 συσκευασία Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ 
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
Εκτέλεση

Βάζετε σε κατσαρολάκι τη ζάχαρη με 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού νερό και τα βράζετε για 15 λεπτά. Καθαρίζετε και κόβετε σε κύβους τα ροδάκινα. Τα βάζετε σε ένα μπολ, μαζί με το Σιρόπι Καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ και τα αφήνετε να μαριναριστούν.

Χτυπάτε στο μίξερ το Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και αφού αφρατέψει, προσθέτετε το γιαούρτι και το ανακατεύετε με μια μαρίζ να ομογενοποιηθεί καλά. Τέλος, προσθέτετε το λικέρ. Μοιράζετε τη μους στα ποτήρια με τη βοήθεια ενός κορνέ και την αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει.

Γαρνίρετε με τα ροδάκινα και αν θέλετε και με φύλλα δυόσμου.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5