Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος) με τη ζάχαρη και το αλάτι, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Ρίχνετε το γιαούρτι και τη βανίλια και χτυπάτε για ακόμα ένα λεπτό.
Στη συνέχεια, ανακατεύετε με μαρίζ τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και στο τέλος τα σμέουρα.
Βουτυρώνετε μια μεγάλη φόρμα για κέικ, ρίχνετε το μίγμα και ψήνετε στους 180°C, για περίπου 50 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει και ξεφορμάρετε.
Χτυπάτε το Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα για δυο λεπτά, προσθέτετε το τυρί, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμα δύο λεπτά. Όταν το κέικ κρυώσει, γαρνίρετε με το frosting τυριού και τα φρούτα.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/ ) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.