Σοκολατόπιτα με κρέμα μπαβαρουάζ και ζελέ λεμόνι

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα
  • 3 αυγά
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες για τη σοκολατόπιτα. Επίσης, ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ και το Φρουί Ζελέ με γεύση λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες των συσκευασιών.

Αφού κρυώσει η σοκολατόπιτα, τη βάζετε σε μία τετράγωνη φόρμα που ανοίγει, απλώνετε την έτοιμη κρέμα μπαβαρουάζ (για μισή ώρα περίπου) και βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο.

Παράλληλα βάζετε και το ζελέ στο ψυγείο για μισή ώρα να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει. Αφού σταθεροποιηθεί η κρέμα απλώνετε το ζελέ και αφήνετε να πήξει. Κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρετε με φρέσκα φύλλα μέντας.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5