Τούρτα παγωτό σοκολάτα με πραλίνα φουντουκιού 

Υλικά

Υλικά για τη βάση

  • 190 γρ. (1 φάκελος) Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ 
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 15 γρ. (2 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ 
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. Caotonic Πραλίνα Φουντουκιού 

Υλικά για το παγωτό 

  • 1 συσκευασία Μίγμα για Παγωτό με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ 
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 100 γρ. (1 φάκελος) Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ 

Υλικά για το γαρνίρισμα

  • Blueberries
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου του Τριμμένου Μπισκότου ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτοντας το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τα φουντούκια. Τοποθετείτε το μπισκότο σε φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 24 εκατοστών, και απλώνετε από πάνω την Caotonic Πραλίνα Φουντουκιού. Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας το γάλα και προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ. Απλώνετε το παγωτό στη φόρμα και το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3-4 ώρες.  Γαρνίρετε με το σιρόπι σοκολάτας της συσκευασίας του παγωτού και blueberries. 

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5