Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου του Τριμμένου Μπισκότου ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτοντας και τα δημητριακά. Τοποθετείτε το μπισκότο σε φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 24 εκατοστών. Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά, απλώνετε το παγωτό στη φόρμα και το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει, για περίπου 3-4 ώρες. Γαρνίρετε με τα φρούτα.
Το Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Toύρτα παγωτό παρφέ βανίλια
Υλικά
Για τη βάση:
- 290 γρ. (1 1/2 φάκελος) Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 30 γρ. δημητριακά ρυζάκια
Για το παγωτό:
- 1 συσκευασία Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλο κροκάν, καβουρδισμένο
- 150 γρ. κόντιτα
- 70 γρ. (3 κουτ. σούπας) γλυκό του κουταλιού κεράσι ψιλοκομμένο
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
Για το γαρνίρισμα:
- Φρούτα του δάσους, κεράσια και φράουλες
Εκτέλεση
Υλικά
Για τη βάση:
- 290 γρ. (1 1/2 φάκελος) Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 30 γρ. δημητριακά ρυζάκια
Για το παγωτό:
- 1 συσκευασία Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλο κροκάν, καβουρδισμένο
- 150 γρ. κόντιτα
- 70 γρ. (3 κουτ. σούπας) γλυκό του κουταλιού κεράσι ψιλοκομμένο
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
Για το γαρνίρισμα:
- Φρούτα του δάσους, κεράσια και φράουλες
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους