Κορμός σεμιφρέντο με καρύδα και σοκολάτα

Υλικά

Υλικά για τη βάση

  • 100 γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 
  • 10 γρ. (3 κουτ. γλυκού) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 5 γρ. (1 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) αμύγδαλο κροκάν
  • 20 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη άχνη 

 
Υλικά για την κρέμα καρύδας

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) καρύδα τριμμένη

 
Υλικά για την κρέμα σοκολάτας

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού στιγμιαίος καφές

 
Υλικά για το γαρνίρισμα

  • Κανέλα τριμμένη
  • Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.
Ετοιμάζετε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Προσθέτετε την καρύδα και ανακατεύετε.

Διαλύετε τον καφέ σε 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού ζεστό γάλα, για την κρέμα σοκολάτας, προσθέτετε το υπόλοιπο γάλα και ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.

Σε μία μακρόστενη φόρμα, στρώνετε το μπισκότο και έπειτα απλώνετε την κρέμα σοκολάτας και από πάνω την κρέμα καρύδας.

Βάζετε το γλύκισμα στην κατάψυξη, για δύο περίπου ώρες, ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με κανέλα και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5