Cookies με παγωτό φράουλα

Υλικά
  • 300 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη 
  • 300 γρ. (1 1/2  φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro 
  • 10 γρ. (1/2 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 βανίλια
  • 1 πρέζα αλάτι 
  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ 
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 2 αυγά 

 

Εκτέλεση

Βάζετε στο μίξερ το βούτυρο, τη μαργαρίνη, την Καστανή Ζάχαρη Fytro, το αλάτι και χτυπάτε με το φτερό μέχρι να  αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Σε ένα μπολ κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ  με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτετε το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Τα προσθέτετε στο μίξερ μαζί με τη βανίλια και ανακατεύετε ελαφριά μέχρι να γίνει μία ομοιογενής ζύμη. Πλάθετε μπαλάκια 12-15 γραμμαρίων, και τα τοποθετείτε σε ταψί. Ψήνετε σε προθερμασμένο  φούρνο στους 180°C για περίπου 10-12 λεπτά.
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, και το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού, βάζετε παγωτό σε ένα μπισκότο και καλύπτετε με άλλο ένα, ώστε να δημιουργήσετε ένα σάντουιτς παγωτού.
Βάζετε τα σάντουιτς στην κατάψυξη και είναι έτοιμα για κατανάλωση.

 

*Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies