Παστάκι με βάση brownies, κρέμα και ζελέ κεράσι

Υλικά
  • 1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ 
  • 2 φάκελοι Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτί  1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα 
  • 3 αυγά 
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο 
  • 800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το  1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες για τα brownies, που αναγράφονται στο κουτί. Κόβετε 32 κομμάτια αλουμινόχαρτου, διαστάσεων 12 x 6 εκατοστών και τα τυλίγετε ανά 2 γύρω από ένα ποτήρι, συμπιέζοντάς τα, ώστε να δημιουργηθεί μία φωλιά. Τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο ταψί. 
Μοιράζετε το μίγμα των brownies και ψήνετε για 25 λεπτά περίπου. Τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν. 
Ετοιμάζετε την Kρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας 800 ml γάλα συνολικά και για τους 2 φακέλους, τη μοιράζετε στα φορμάκια και τα βάζετε πάλι στο ψυγείο, για μισή ώρα περίπου.
Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ με γεύση κεράσι ΓΙΩΤΗΣ, το αφήνετε να κρυώσει καλά, αλλά όχι να πήξει και το μοιράζετε πάνω από την κρέμα. Τα βάζετε στο ψυγείο, για 2 ώρες περίπου. 
Πριν σερβίρετε, ξεκολλάτε γύρω-γύρω το γλυκό, αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και γαρνίρετε με ψιλοκομμένες φράουλες ή με ολόκληρα φρούτα του δάσους.

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5