Τρίχρωμος κορμός παγωτό

Υλικά

1 συσκευασία Μίγμα για Παγωτό με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
650 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
100 γρ. (1 φάκελος) Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
100 γρ. (1 φάκελος) Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, και το χωρίζετε σε τρία μέρη. Λιώνετε την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την προσθέτετε στο ένα μέρος, μαζί με το γλάσο σοκολάτας που περιέχεται στην συσκευασία. 
Λιώνετε την Σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την ανακατεύετε με το δεύτερο μέρος.

Σε μία μακρόστενη φόρμα, βάζετε γύρω-γύρω μεμβράνη, στρώνετε το παγωτό σοκολάτα και το αφήνετε μισή ώρα στην κατάψυξη να σταθεί. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με το παγωτό φράουλα και στο τέλος, με το παγωτό βανίλια. Το βάζετε στην κατάψυξη, μέχρι να παγώσει, για περίπου 3 ώρες, ξεφορμάρετε τραβώντας τη μεμβράνη και σερβίρετε. 

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5