Ζελέ κεράσι με κρέμα γιαουρτιού και σπόρους τσία

Υλικά

Υλικά για 6 μερίδες (ποτηράκια)
1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
20 γρ. σπόροι τσία
3 φύλλα Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
20 γρ. γάλα

Για το γαρνίρισμα
100 γρ. κεράσια φρέσκα

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση κεράσι ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το μοιράζετε σε 6 ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο για να πήξει το ζελέ. Ετοιμάζετε το Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτετε το γιαούρτι και τους σπόρους τσία και ανακατεύετε. 

Μαλακώνετε τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ σε 3 κουταλιές της σούπας κρύο νερό και τα λιώνετε σε 4 κουταλιές της σούπας ζεστό γάλα. Προσθέτετε τη λιωμένη ζελατίνη στην κρέμα γιαουρτιού και τη μοιράζετε στα ποτηράκια. Γαρνίρετε με τα κεράσια.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5